Over Mijn Sales Recruiter

Hoe wij u helpen om met recruitment tot betere commerciële resultaten te komen.

De allerbeste salesprofessionals zijn ook in de huidige marktomstandigheden succesvol. Zij worden naar rato gewaardeerd en zijn daarom veelal niet actief opzoek.
Als organisatie heeft u behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid. Daarom bieden we u de mogelijkheid om actief opzoek te gaan naar deze professionals door flexibele inzetbaarheid van onze recruitmentspecialisten.

Zoals ook met uw klanten, levert een langetermijnrelatie met succesvolle sales- en accountmanagers het hoogste rendement op. Daarom geven we u inzicht in het groeipotentieel en helpen we u dit potentieel te ontwikkelen.

Sinds 2000  600 professionals In 25 branches

ActiefWerven-App

Op uw smartphone maakt u dagelijks gebruik van applicaties die uw leven leuker en makkelijker maken. Wij zijn ervan overtuigd dat u in toekomst ook gebruik maakt van dergelijke applicaties in het recruitmentproces. Applicaties die de behoefte van uw organisatie matchen met de ambities van gekwalificeerde latent werkzoekenden, om volgens het logistieke ‘just in time’ principe invulling te geven aan uw openstaande vacatures.

Omdat we u als klant graag behouden, ontwikkelen we deze applicatie voor u.

Aron Schilder
Founder

Plan een kennismaking of bel 030 – 303 92 10

Missie

Door flexibele inzetbaarheid van mensen en IT-oplossingen in het recruitmentproces, de commerciële doelstellingen van bedrijven veiligstellen.

Visie

Mondiaal worden salesprofessionals verbonden aan bedrijven, door de inzet van mensen en IT-oplossingen van Mijn Sales Recruiter.

Ambitie

Onze dienstverlening naar een excellent niveau brengen en deze met intelligente IT- oplossingen internationaal schaalbaar maken.