Actieve werving van accountmanagers, salesmanagers en commercieel directeuren

Vinden van potentiële kandidaten

magnifying-glassOnderzoek heeft uitgewezen (LinkedIN, 2013) dat 76% van alle sales professionals in Nederland open staat voor een vervolgstap die bijdraagt aan hun persoonlijke ontwikkeling en invulling geeft aan latente behoeften. Uw sales recruiter maakt een marktanalyse van deze groep latent werkzoekenden, aan de hand van het functieprofiel en de markt waarin uw organisatie actief is. Kandidaten met relevante opleiding, sales ervaring en aantoonbare loyaliteit naar werkgevers worden opgenomen in de analyse.

75 tot 100 kandidaten

Telefonisch acquireren

phonePotentiële kandidaten worden persoonlijk telefonisch benaderd door uw sales recruiter. Veelal buiten kantoortijden, wordt ingegaan op de intrinsieke motivatie voor sales, de aanwezige kennis, verkoopervaring en ambities van de professional. 
Draagvlak voor een potentieel goede match is aansluiting van deze waarde op het door u gecreëerde functieprofiel en uw organisatie.

75 tot 100 kandidaten

Lees meer over Screenen

Tarieven

We hebben u proberen te enthousiasmeren door transparant te zijn over onze werkwijze en hoe deze u helpt succesvol te zijn in het werven, testen en trainen van sales professionals. Dat doen we ook graag met onze tariefstelling!

Tarieven voor account managers

Werven

5.950,- Offerte aanvragen

Werven & testen

6.950,- Offerte aanvragen

Werven, testen & trainen

7.950,- Offerte aanvragen

Tarieven voor sales managers

Werven

7.950,- Offerte aanvragen

Werven & testen

8.950,- Offerte aanvragen

Werven, testen & trainen

9.950,- Offerte aanvragen

Tarieven voor commercieel directeuren

Werven

9.950,- Offerte aanvragen

Werven & testen

10.950,- Offerte aanvragen

Werven, testen & trainen

11.950,- Offerte aanvragen

*Kwaliteitsgarantie
Mijn Sales Recruiter zal kosteloos zorgdragen voor een nieuwe selectie van drie kandidaten, wanneer de geselecteerde kandidaat niet aan de verwachtingen voldoet en de opdrachtgever dit binnen het gestelde termijn communiceert met Mijn Sales Recruiter.

*Invulgarantie
Wanneer u als opdrachtgever met de voorgestelde kandidaten van Mijn Sales Recruiter niet tot invulling komt van de vacature, door blijk van ongeschiktheid of door het afhaken van kandidaten, dan zal Mijn Sales Recruiter de procedure kosteloos opnieuw starten.