Screenen op drijfveren, kennis van uw markt en beheersing van salesvaardigheden

Voorstellen van kandidaten

peopleIn deze laatste fase gaat uw sales recruiter de referenties na van kandidaten die geschikt bevonden zijn voor de positie en met enthousiasme uitkijken naar een kennismaking met uw organisatie.

3 tot 5 kandidaten

Talentpool voor toekomstige vacatures

Uw sales recruiter heeft uitvoerig gesproken met 75 tot 100 salesprofessionals uit de markt. U heeft de openstaande vacature ingevuld met één van hen.
Overige kandidaten bleken niet geschikt of stonden op dat moment niet open voor een vervolgstap. Van deze laatste groep wordt een selectie overgedragen aan uw talentpool.
Het betreffen kandidaten die telefonisch een kwalitatief goede indruk hebben achtergelaten en binnen 6 – 24 maanden open staan voor een vervolgstap.

15 – 25 kandidaten

Lees meer over Testen

Tarieven

We hebben u proberen te enthousiasmeren door transparant te zijn over onze werkwijze en hoe deze u helpt succesvol te zijn in het werven, testen en trainen van sales professionals. Dat doen we ook graag met onze tariefstelling!

Tarieven voor account managers

Werven

5.950,- Offerte aanvragen

Werven & testen

6.950,- Offerte aanvragen

Werven, testen & trainen

7.950,- Offerte aanvragen

Tarieven voor sales managers

Werven

7.950,- Offerte aanvragen

Werven & testen

8.950,- Offerte aanvragen

Werven, testen & trainen

9.950,- Offerte aanvragen

Tarieven voor commercieel directeuren

Werven

9.950,- Offerte aanvragen

Werven & testen

10.950,- Offerte aanvragen

Werven, testen & trainen

11.950,- Offerte aanvragen

*Kwaliteitsgarantie
Mijn Sales Recruiter zal kosteloos zorgdragen voor een nieuwe selectie van drie kandidaten, wanneer de geselecteerde kandidaat niet aan de verwachtingen voldoet en de opdrachtgever dit binnen het gestelde termijn communiceert met Mijn Sales Recruiter.

*Invulgarantie
Wanneer u als opdrachtgever met de voorgestelde kandidaten van Mijn Sales Recruiter niet tot invulling komt van de vacature, door blijk van ongeschiktheid of door het afhaken van kandidaten, dan zal Mijn Sales Recruiter de procedure kosteloos opnieuw starten.