Trainen van salesvaardigheden op basis van ontwikkelpotentieel en door trainers uit uw markt

Training op groeipotentieel

graphInzicht in het groeipotentieel van uw (toekomstige) account- en salesmanager is de basis voor resultaatgerichte salestraining. In de eerste fase wordt theorie gecombineerd met rollenspellen om het niveau van de kandidaat vast te stellen en een basis te leggen voor de vervolgtrainingen. In fase twee wordt met ‘training-on-the-job’ tijdens praktijksituaties bij uw klanten,  getraind op het toepassen van de theorie en het ontwikkelen van salesvaardigheden.


Trainers met ervaring in uw branche

Uw product- of dienstportfolio en de markt waarin uw organisatie actief is, is van invloed op de omstandigheden waarin uw accountmanagers sales bedrijven. Uw trainer heeft saleservaring in uw branche en is op de hoogte van de marktomstandigheden.

9 Trainingen 12 maanden Aantoonbaar resultaat

Aantoonbaar resultaat

documentVoorafgaand aan de training ondergaat de kandidaat een psychologisch assessment. Het assessment geeft inzicht in het tot heden ontwikkelde salesgedrag. Na afloop van het trainingsprogramma ondergaat de kandidaat eenzelfde assessment om u inzicht te geven in het resultaat van de salestraining.

Tarieven

We hebben u proberen te enthousiasmeren door transparant te zijn over onze werkwijze en hoe deze u helpt succesvol te zijn in het werven, testen en trainen van sales professionals. Dat doen we ook graag met onze tariefstelling!

Tarieven voor account managers

Werven

5.950,- Offerte aanvragen

Werven & testen

6.950,- Offerte aanvragen

Werven, testen & trainen

7.950,- Offerte aanvragen

Tarieven voor sales managers

Werven

7.950,- Offerte aanvragen

Werven & testen

8.950,- Offerte aanvragen

Werven, testen & trainen

9.950,- Offerte aanvragen

Tarieven voor commercieel directeuren

Werven

9.950,- Offerte aanvragen

Werven & testen

10.950,- Offerte aanvragen

Werven, testen & trainen

11.950,- Offerte aanvragen

*Kwaliteitsgarantie
Mijn Sales Recruiter zal kosteloos zorgdragen voor een nieuwe selectie van drie kandidaten, wanneer de geselecteerde kandidaat niet aan de verwachtingen voldoet en de opdrachtgever dit binnen het gestelde termijn communiceert met Mijn Sales Recruiter.

*Invulgarantie
Wanneer u als opdrachtgever met de voorgestelde kandidaten van Mijn Sales Recruiter niet tot invulling komt van de vacature, door blijk van ongeschiktheid of door het afhaken van kandidaten, dan zal Mijn Sales Recruiter de procedure kosteloos opnieuw starten.