We hebben ervaring in ‘X’ industrieën met ‘X’ opdrachtgevers en zijn er daarom
van overtuigd dat we ook in jouw industrie kunnen slagen. Onderstaand zie je de
bedrijven waarmee we daarin zijn geslaagd!

DB+
1

Telecom

“Een mooie transparante oplossing voor bedrijven die zelf grip op hun wervingsproces willen houden maar wel ontzorgt willen worden in de aanlevering van geschikte kandidaten. Na het stellen van duidelijke kaders mbt de openstaande vacature gaat Mijn sales recruiter op zoek naar passende kandidaten die open staan voor een gesprek/volgende stap in hun carrière. Het uitgangspunt hierbij is dat de openstaande vacature daadwerkelijk aansluit bij de ambities van de kandidaat. Jij voert dus alleen gesprekken met kandidaten die écht aansluiten bij jouw bedrijf en het functieprofiel. Een andere kijk op recruitment. Een kijk die goed past bij DB+! “

Detron
1

ICT

Medio 2013 hebben we Mijn Sales Recruiter ingezet voor het werven van een Accountmanager, voor de regio Limburg binnen onze divisie Mobiele Solutions. Binnen een periode van 20 werkdagen zaten we aan tafel met een viertal kandidaten. Uit deze selectie hebben we de kandidaat kunnen selecteren die tot heden conform verwachting performed en past binnen de cultuur van onze organisatie!

BOS Group International
1

Media

We zijn zeer tevreden over de samenwerking en onze profielschets van de gewenste kandidaat hebben ze altijd weten om te zetten naar het introduceren van de juiste kandidaten. De voorselectie wordt goed afgestemd met ons als klant waardoor er makkelijker kan worden overgegaan op de gesprekken met de voorgeselecteerde kandidaten. 
Bij de voorselectie wordt er uitdrukkelijke rekening gehouden dat wij kandidaten zoeken die passen binnen de ons geldende bedrijfscultuur. Mijn Sales Recruiter heeft ons keer op keer verrast door, ondanks het grote netwerk van onszelf, toch met nieuwe een frisse kandidaten te komen die binnen het profiel en bedrijfscultuur passen. Het persoonlijk contact heeft goed bijgedragen in de totstandkoming van de juiste kandidaten.

DB Telecom
1

Telecom

De persoonlijke betrokkenheid van Mijn Sales Recruiter heeft mij verrast. Mijn Sales Recruiter hield mij proactief op de hoogte van alle stappen in het proces van werving tot en met gevoerde gesprekken met kandidaten. Dit ook nog voor een op mij gelegen moment van de dag, flexibiliteit waar ik wel van gecharmeerd ben. Voor mij is duidelijk merkbaar het inlevingsvermogen, wat voor bedrijf is DB Telecom en wat voor type mens past hier goed in. Dus niet voor de snelle handel maar zoeken van een passende match. Dit bleek voor mij ook uit de nazorg en aandacht nadat we de juist medewerkers hadden gevonden.

Van Gansewinkel
1

Facilitair

Mijn Sales Recruiter biedt Van Gansewinkel professionele ondersteuning in het aanwerven van Sales talenten. Een aantal succesvolle matches onderschrijft dit. Naast de prettige samenwerking, ontvang je als klant een detaillistisch inzicht in de gescreende kandidaten per procedure. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je eigen pijplijn gevuld te houden. Deze extra service heb ik nog niet eerder ontvangen. De overeenkomstige drive tussen Van Gansewinkel en Mijn Sales Recruiter is zichzelf continue gaan verbeteren. Dat blijkt uit de open en transparante communicatie en positieve feedback over en weer.

Zoals kandidaten het zien

Christiaan Schonk

Christiaan Schonk

Mijn Sales Recruiter

De aanpak is mij goed bevallen, vanuit de wensen van de kandidaat, ipv een openstaande vacature.

Boris Pernar

Boris Pernar

Mijn Sales Recruiter

Ervaring was hartstikke goed! Mijn Sales Recruiter heeft snel geschakeld en kwalitatief werk geleverd in een korte tijd. Dit door goed te luisteren, samen te reflecteren voor/na alle interviews en door tijd vrij te maken (ook in de avonduren).

Marieke Kodde

Marieke Kodde

Mijn Sales Recruiter

Prettige gesprekken, ruimte om zorgen en twijfels neer te leggen en te sparren.

Sander van Agthoven

Sander van Agthoven

Mijn Sales Recruiter

Nadat ik via LinkedIn ben benaderd, heb ik telefonisch een kennismaking gesprek gehad. Mijn gesprekspartner had een goed luisterend oor en wist feilloos mijn wensen na een telefoongesprek van 75 minuten te herhalen. Vervolgens werd ik binnen 24 uur benaderd door de Sales Recruiter, waarmee ik vervolgens een face-to-face gesprek in Zwolle heb gehad. Door zijn empathisch vermogen kan je zaken, zonder cognitieve dissonantie, bespreken. Dit gesprek resulteerde dan ook tot een baan dat een jongensdroom werkelijkheid maakt.

Kevin van Leeuwen

Mijn Sales Recruiter

Zeker een aanbeveling!

Cor Aardappel

Cor Aardappel

Mijn Sales Recruiter

Via MSR heb ik een nieuwe baan gevonden. Er is veel aandacht voor de kandidaat, oa door uitgebreide intake vooraf, in plaats van dat er alleen vanuit een vacature wordt geworven. Hierdoor kan er een betere match worden gemaakt tussen kandidaat en opdrachtgever. Verder ervaar ik de dienstverlening van MSR als professioneel, meedenkend, betrokken en positief kritisch. Top!

Rico Sanders

Rico Sanders

Mijn Sales Recruiter

Monique Schaap

Mijn Sales Recruiter

Heel fijn interview, MSR wist binnen korte tijd een heldere samenvatting te geven van mijn wensen, talenten en kwaliteiten. Hij kijkt open naar de kandidaat en stelt de juiste vragen. Dit alles binnen een plezierige, informele en toch zeer professionele sfeer.

Derk van Ginkel

Mijn Sales Recruiter

Professioneel, meedenkend, eerlijk, aandachtig, deskundig

George van Wagenberg

George van Wagenberg

Mijn Sales Recruiter

Erg prettig dat de gesprekken ook later op de avond kunnen plaatsvinden. Ook fijn om met iemand om de tafel te zitten die ruim de tijd voor je neemt en informatie uit jou kan trekken die je van jezelf nog niet wist. De voorbereiding/advies op het eerste sollicitatiegesprek en de afrondende fase is zeer goed en gedetailleerd.

Radboud van Keulen

Radboud van Keulen

Mijn Sales Recruiter

Dit is mijn eerste eigen ervaring met het vinden van een baan via een recruiter. De verhalen die ik van recruiters in het algemeen hoorde, die waren niet al te positief. Mijn Sales Recruiter denkt graag met je mee en bekijkt het algehele plaatje. Een erg fijne ervaring!

Antonio Sanches

Mijn Sales Recruiter

Ik ben uitstekend begeleid door mijn sales recruiter naar een nieuwe uitdaging. Goede sparrings partner ter voorbereiding op de gesprekken en snel in de communicatie!

Renate Lissenberg

Renate Lissenberg

Mijn Sales Recruiter

Met ruim 20 jaar ervaring binnen de commerciële arbeidsbemiddeling denk ik als geen ander te weten hoe het spel der benadering werkt .. en ook hoe het juist niet werkt 😉 De afgelopen maanden is het merkbaar dat de markt weer aan het aantrekken is en het enthousiaste team van Mijn Sales Recruiter is mij op zeer positieve wijze opgevallen en bijgebleven. Collega’s die als team opereren, oprechte interesse in jou als potentiële kandidaat tonen en geen aanhangers van het principe “zsm CV’s schuiven richting de opdrachtgever” maar lange termijn visie oftewel eerst jou goed leren kennen en samen kijken naar mogelijkheden die de moeite van het overwegen waard zijn. Het team van Mijn Sales Recruiter is een aanrader om samen op ontdekkingstocht te gaan.

Marga Ligtenberg

Marga Ligtenberg

Mijn Sales Recruiter

Na interesse die ik getoond heb voor een vacature van Mijn Sales Recruiter is een telefonische afspraak gepland om mijn profiel op te stellen. Na een vrij korte periode werd ik gebeld omdat een vacature goed zou matchen bij mijn profiel. Na een leuke persoonlijke kennismaking met Mijn Sales Recruiter kon ik snel op gesprek bij de klant en is er zicht op een nieuwe baan. Super leuk! Tijdens het hele proces ben ik goed begeleid en geholpen. Ik zou Mijn Sales Recruiter zeker aanbevelen.

Manon Krijger

Manon Krijger

Mijn Sales Recruiter

Ik ben heel erg goed begeleid gedurende het gehele proces. Veel persoonlijke aandacht en tips. Prettige manier van samenwerken. Je hebt echt het gevoel dat je een team bent met de betreffende recruiter.

Brian Vos

Mijn Sales Recruiter

Ik ben erg tevreden met de begeleiding en ondersteuning die ik heb gekregen. Heldere communicatie, goede bereikbaarheid, behulpzaam en professioneel. Punt van feedback: het volledige traject stap voor stap (van tevoren) doornemen.