Terug

Vr.: Wat vond je verrassend aan onze aanpak?
Antw.: Ik vond het verrassend dat de consulent altijd bereikbaar is, ook buiten kantooruren. Andere recruitmentbureaus zijn vaak maar tot zes uur bereikbaar.

Vr.: Op welk moment in het proces hebben wij onze meerwaarde aan jou bewezen?
Antw.: De welwillendheid om je te helpen in je voorbereiding was bij jullie een stuk persoonlijker dan ik van andere recruitmentbureaus gewend ben.

Vr.: Wat hebben we voor je betekend?
Antw.: Ik heb een nieuwe baan! Ik werd in eerste instantie benaderd voor een andere functie, die minder goed bij me paste. Vervolgens kwam de consulent met een andere functie, die me meer aansprak. Het was fijn dat jullie met me meedachten en verder keken dan die ene functie die er lag.

Vr.: Wat vind je van de organisaties waar we mee werken?
Antw.: Ik ben erg tevreden. In het begin was het wel wennen bij de nieuwe organisatie, ze waren net overgenomen door een ander bedrijf en daardoor was het één en ander onduidelijk. Inmiddels is alles wat meer geland en heb ik mijn weg zeker gevonden.

Vr.: Zou je zonder Mijn Sales Recruiter ook deze stap hebben gemaakt?
Antw.: Ja, ik wilde sowieso een nieuwe stap maken in mijn carrière.

Vr.: Hoe zou je ons in drie woorden omschrijven?
Antw.: Persoonlijk, meedenkend, bereikbaar